De dienst Echtvermogen

In een leven dat volop in beweging is, valt het niet mee om de juiste strategie te kiezen om uw financiële toekomst vorm te geven. De oplossing ligt dan ook in flexibel maatwerk.
Echtvermogen biedt die oplossing. Uw vermogen groeit mee met uw leefsituatie. Aan de hand van de informatie die u ons geeft, wat bestaat uit het invullen van enkele vragen, ontwikkelen wij een strategie die precies bij u past. Dit betekent voor u altijd de best passende strategie in combinatie met een optimaal rendement. Bent u altijd gegarandeerd van een goede nachtrust.

Iedereen kan meedoen; een eerste inleg vanaf € 100,- en u geniet bij Echtvermogen van de service die hoort bij vermogensbeheer. U kunt op ieder moment uw geld weer opnemen, naast de verkoopkosten van 0,75% zijn er geen boetes. U zit nergens aanvast en alles is volledig flexibel.

Wilt u weten hoe Echtvermogen inhoudelijk in elkaar steekt? Lees meer over de profielen en klik hier.

Een eerste inleg vanaf € 100,- en u geniet bij Echtvermogen van de service die hoort bij vermogensbeheer! Vraag hier vrijblijvend een vermogensadvies aan dat bij U past!