Ervaringen vertellen meer

Instappen in Echtvermogen, wat betekent dat?
We laten daarover graag onze klanten aan het woord.

Studerende kinderen zijn duur. (Karel en Danielle de Jong)

Wij zitten nu nog in de luiers. Maar als onze kinderen later willen studeren kost dat heel veel geld. Dan komen we waarschijnlijk in de financiële nood. Al die dure studieverzekeringen zagen wij niet zitten. Gelukkig ontdekten wij Echtvermogen. Nu werken we alvast toe naar het moment dat de kinderen gaan studeren. We hadden € 1.800,- opzij gezet op een kinderspaarrekening. Die hebben wij nu nuttiger weggezet bij Echtvermogen, daarnaast leggen we iedere maand € 100,- opzij. Over 17 jaar hebben we een lekker bedrag bij elkaar.
En Echtvermogen zorgt ervoor dat de laatste paar jaar het opgebouwde vermogen steeds veiliger wordt geïnvesteerd. Zodat de kinderen met een gerust hart aan hun opleiding kunnen beginnen, en wij lekker door kunnen leven.

Ik wilde eerder met pensioen, maar hoe? (Peter van der Laar)

Ik had wel in de gaten dat ik iets moest gaan doen voor mijn pensioen. Dankzij de mensen van Echtvermogen gebeurt er nu ook echt iets. Iedere maand wordt er automatisch € 120,- van mijn rekening overgeboekt. Zo wordt er eigenlijk een vermogen voor een goed verzorgde oude dag opgebouwd. En het gaat allemaal vanzelf. Het is echt een hele opluchting dat er iemand is die op de juiste manier met mijn vermogen omgaat, en alles zelf doet zonder dat ik er zelf op moet letten.

Beleggen, dat is mij teveel werk (Ruud van Meerdonck)

Ik wist dat ik wilde beleggen voor een mooi rendement. Het probleem dat ik er niet aan wilde beginnen lag in het feit dat ik mezelf niet met de gewenste regelmaat alle fondsen en aandelen zag bijhouden om daar vervolgens op in te spelen. En ik kreeg gelijk, de aandelen bekijk ik zelden. Dat doen de experts van Echtvermogen voor mij. En ik? Ik profiteer bovenal!

In een mensenleven kan zoveel veranderen (Petra Wilgenburg)

Toen wij begonnen met Echtvermogen hadden wij nog studerende kinderen. Nou dan weet je het wel, de financiële ruimte die je dan hebt is beperkt. Geen risico nemen was het advies.
Nu de kinderen inmiddels het huis hebben verlaten kan er allemaal wat meer. En zo beleggen wij in een dynamisch profiel bij Echtvermogen een aardig potje vol, voor het moment dat ik ga stoppen met werken. Want dan willen wij lekker de wereld rond gaan reizen.