Veelgestelde vragen

Vraag 1: Kan ik mijn maandelijkse inleg stopzetten? 

Ja, u kunt op ieder moment alles stopzetten. Bepaal zelf uw inleg en kijk wat het u kan opleveren.

Vraag 2: Laatst hoorde ik iemand vertellen dat hij een jaar voordat zijn beleggingsperiode afliep, door slechte beursresultaten, een deel van zijn vermogen kwijt raakte. Kan dit met Echtvermogen ook gebeuren? 

Het antwoord is kort en krachtig: absoluut niet! Onze experts houden uw vermogen goed in de gaten. Dit betekent dat wij desbetreffende persoon allang in een defensieve strategie hadden geplaatst. Klik hier en lees meer over Echtvermogen.

Vraag 3: Kan ik altijd aan mijn geld komen? 

Ja, u kunt op ieder moment uw geld opnemen, zonder boetes of andere nare verborgen regeltjes. Bepaal zelf uw inleg en kijk wat het u kan opleveren.

Vraag 4: Ik had nog nooit van Echtvermogen gehoord, is het wel veilig? 

Ja, wij hebben een volledige vermogensbeheervergunning van de Autoriteit Financiële Markten, ook alle fondsen hebben een vergunning van de AFM, bovendien staat uw geld altijd op uw eigen rekening op uw eigen naam. Lees meer achtergrondinformatie over toezicht en erkenning.

Vraag 5: Als wij een eerste inleg doen van € 1.000,-, wat betekent dit voor de maandelijkse inleg?

 U hoeft zelfs geen maandelijkse inleg te doen. Als u een maandelijkse inleg wilt doen, dan bepaalt u die gewoon zelf, er is wel een minimum van € 100,-. Op deze manier zijn we gewoon voor iedereen toegankelijk. Bepaal zelf uw inleg en kijk wat het u kan opleveren.

Vraag 6: Kan ik altijd m’n strategie aanpassen?

U kunt altijd een verandering aanbrengen in uw persoonlijke strategie. Even contact opnemen en wij helpen u. Geen computer maar een echte vermogensbeheerder. bekijk in welke profielen de dienst Echtvermogen is onderverdeeld.

Vraag 7: Ik zie nergens cijfers (rendementspercentages e.d.) op de website staan. Waarom niet? 

We kunnen u op de site geen cijfers voorschotelen. Echtvermogen is voor iedereen anders. Het is immers afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. En die komen met geen enkele andere bezoeker overeen. Toch kunnen we u inzicht geven in de cijfers. Het kost u slechts enkele minuten. U vult enkele vragen in en binnen 1 werkdag bent u in het bezit van een geheel vrijblijvend persoonlijk maatwerk advies.

Vraag 8: Wat zijn de kosten die verbonden zijn aan de dienst Echtvermogen?

De hoogte van de verschillende kostencomponenten die worden ingehouden zijn: Aankoopkosten: éénmalig 0,75% + 0,55% kapitaalsbelasting Verkoopkosten: éénmalig 0,75%, Switchkosten: 0,50% per switch. Zie ook de financiële bijsluiters.